fbpx
RSS

ИЗБОР НА СТАНДАРДНИ И МАГАЦИНСКИ ВИЛЈУШКАРИ НА ЕЛЕКТРО, ДИЗЕЛ И БЕНЗИСКИ/ЛПГ МОТОРИ

ПО ПОРАЧКА ИЛИ ОД ЛАГЕР ОД ЦЕНТРАЛЕН ЕВРОПСКИ МАГАЦИН

 

ПРЕПОРАЧУВАМЕ:

3.5 , 4.0 & 4.5 ТОНСКИ СТРАНИЧЕН ВИЛЈУШКАР СО ПРИДВИЖУВАЊЕ ВО ПОВЕЌЕ НАСОКИ СО DEUTZ ДИЗЕЛ МОТОР

https://www.youtube.com/watch?v=MSQ6QBAbFrY

 0JMOM1EAG1 03WSEBWZU1 201810232343243474

 logo

LPG LPG1

7000kg relevo 1
7000kg relevo 1
Detail Download
FDR15-18
FDR15-18
Detail Download
FDR20-25
FDR20-25
Detail Download
FDR20-FDR25
FDR20-FDR25
Detail Download
FDR30-35
FDR30-35
Detail Download
FDR30-FDR35
FDR30-FDR35
Detail Download
FGR15-35
FGR15-35
Detail Download
FGR15-FGR18
FGR15-FGR18
Detail Download
FGR20-FGR25
FGR20-FGR25
Detail Download
FGR25
FGR25
Detail Download
fda18-25-35 4wd
fda18-25-35 4wd
Detail Download
fda18-25-35-40-50 2wd
fda18-25-35-40-...
Detail Download
fda18c-25c-35c 4wd
fda18c-25c-35c ...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Регистрација Е-Маркетинг

Please enable the javascript to submit this form