fbpx

ИЗБОР НА 4-НАСОЧНИ ВИЛЈУШКАРИ И ВИЛЈУШКАРИ НОСИВОСТ НАД 15 t.

За повеќе инфо, линк со клик на една од сликите

0JMOM1EAG1  g series 25 0 33 0 ton diesel forklift1